Hämeen liitto hakee kahta PROJEKTISUUNNITTELIJAA

Oma Häme valmistelee Kanta-Hämeen sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen ja maakuntahallinnon uudistusta. Tavoitteena on järjestää sote-palvelut nykyistä tehokkaammin ja laadukkaammin sekä yksinkertaistaa julkista aluehallintoa vuoden 2019 alusta.

Hämeen liitto toimii Oma Hämeen kotipesänä. Hämeen liitto on Kanta-Hämeen 11 kunnan muodostama kuntayhtymä ja aktiivinen alueensa kehittäjä, jonka ydintehtäviä ovat edunvalvonta, maakuntakaavoitus ja aluekehittäminen.

Hämeen liitto hakee maakunnalliseen sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksen valmisteluun kahta

PROJEKTISUUNNITTELIJAA

Lapsi- ja perhepalvelujen –kärkihankkeeseen määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2018 saakka.

Suunnittelijoiden tehtävä on toimia Kanta-Hämeen alueella Lapsi – ja perhepalveluiden kärkihankkeessa hankesuunnitelman mukaisten tavoitteiden saavuttamiseksi yhdessä projektipäällikön ja Lape-muutosagentin kanssa.

Projektisuunnittelijoilta edellytetään seuraavaa:

• Ylempi ammattikorkeakoulu- tai yliopistotutkinto
  • Hanke- ja kehittämiskokemusta
  • Sosiaali- ja terveydenhuollon tuntemusta painottuen lapsi- ja perhepalveluihin

Lisäksi valinnassa painotetaan prosessiajattelua, hyviä vuorovaikutustaitoja ja sujuvaa kykyä toimia verkostoissa.

Pyydämme toimittamaan hakemukset sähköpostilla osoitteeseen hameenliitto@hame.fi viimeistään 7.4.2017 klo 15.00 mennessä.

Haastattelut toteutetaan ke 12.4.2017 ryhmähaastatteluna.

Lisätietoja:
LAPE -muutosagentti Jari Pekuri puh.  050 598 4101