SYMBI-projekti: EU panostaa kierto- ja biotalouden kehittämiseen

Euroopan investointipankki (EIP) ja Euroopan komissio ovat luvanneet sitoutua Euroopan bio- ja kiertotalouden kehittämiseen pyrkimällä helpottamaan rahoituksen saamista.

Lue lisää tästä EU:n investointipankin ja Euroopan komission ilmoituksesta sekä muista mielenkiintoisista aiheista SYMBI-projektin uusimmasta uutiskirjeestä.

Klikkaa tästä SYMBI uutiskirjeeseen.

uutiskirje2 (800 x 450)

Lisätietoja:

Hämeen liitto, Arto Saarinen, arto.saarinen(a)hame.fi, p. +358 50 305 2539
HAMK, Harri Mattila, harri.mattila(a)hamk.fi, p. +358 3 6462763

SYMBI-projekti

• SYMBI Industrial Symbiosis for Regional Sustainable Growth and a Resource Efficient Circular Economy
  • Tavoitteena on alueellisten kehittämisohjelmien ja -politiikkojen tehostaminen sekä hyvien käytäntöjen jakaminen liittyen teollisten symbioosien ja kiertotalouden edistämiseen.
  • Erityishuomio on niissä toimissa, jotka ovat yhteyksissä kansallisiin rakennerahasto-ohjelmiin ja Euroopan alueiden välisen yhteistyön -ohjelmiin.
  • Projekti toteutetaan seitsemässä maassa: Espanja, Puola, Italia, Slovenia, Kreikka, Unkari ja Suomi. Suomessa partnereina toimivat Hämeen liitto ja Hämeen ammattikorkeakoulu.

Tutustu tästä SYMBI-projektiin.