SYMBI-projekti tukee resurssiviisaaseen talouteen siirtymistä

Kansainvälisen SYMBI-projekti (Industrial Symbiosis for Regional Sustainable Growth and a Resource Efficient Circular Economy) tavoitteena on alueellisten kehittämisohjelmien ja -politiikkojen tehostaminen sekä hyvien käytäntöjen jakaminen liittyen teollisten symbioosien ja kiertotalouden edistämiseen.

Erityishuomio on niissä toimissa, jotka ovat yhteyksissä kansallisiin rakennerahasto-ohjelmiin ja Euroopan alueiden välisen yhteistyön -ohjelmiin.

Projekti toteutetaan seitsemässä maassa: Espanja, Puola, Italia, Slovenia, Kreikka, Unkari ja Suomi. Suomessa partnereina toimivat Hämeen liitto ja Hämeen ammattikorkeakoulu.

Tutustu tästä SYMBI-projektiin.

SYMBI-projektin ensimmäinen uutiskirje on ilmestynyt

Uutiskirjeestä löytyy tietoa projektista, sen rahoituksesta, teollisista symbiooseista ja tapahtumista. Lue SYMBI-uutiskirje.

Lisätietoja:
Hämeen liitto, Arto Saarinen, arto.saarinen(a)hame.fi, p. +358 50 305 2539