KUULUTUS: Hämeen liitto hakee uusia osaajia Kanta-Hämeen sote- ja maakuntauudistuksen valmisteluun

HL/25/09.02.01.00/2017

Tule tekemään Kanta-Hämeen maakuntaa!

Hämeen liitto hakee uusia avaintoimijoita Kanta-Hämeen sote- ja maakuntauudistuksen valmisteluun.

Oma Häme -valmisteluun haetaan vastuuvalmistelijoiksi kuutta projektipäällikköä seuraaville vastuualueille:

• HENKILÖSTÖ
  • TALOUS
  • HALLINTO- JA TUKIPALVELUT
  • LAKI- JA SOPIMUSASIAT
  • TILA- JA OMAISUUSASIAT
  • MAAKUNNAN JÄRJESTÄJÄTEHTÄVÄN VALMISTELU

Tehtävät ovat määräaikaisia ja ne täytetään tässä vaiheessa 31.12.2018 saakka. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvtä KVTESin mukaisesti.

Hakemukset pyydetään toimittamaan osoitteella hameenliitto@hame.fi tai Hämeen liitto, Niittykatu 5, 13100 Hämeenlinna. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään 9.11.2017 klo 15.00.

Hakuilmoitus kokonaisuudessaan www.hameenliitto.fi

Lisätietoja tehtävistä antavat muutosjohtaja Matti Lipsanen, p. 050 506 0697 ja muutosjohtaja Jukka Lindberg, p. 040 595 0631

Oma Häme valmistelee Kanta-Hämeen sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen ja maakuntahallinnon uudistusta. Tavoitteena on järjestää sote-palvelut nykyistä tehokkaammin ja laadukkaammin sekä yksinkertaistaa hallintoa vuoden 2020 alusta. Hämeen liitto toimii Oma Hämeen kotipesänä.

Hämeen liitto on Kanta-Hämeen 11 kunnan muodostama kuntayhtymä ja aktiivinen alueensa kehittäjä, jonka ydintehtäviä ovat edunvalvonta, maakuntakaavoitus ja aluekehittäminen.

Lisätietoja sote- ja maakuntauudistuksesta www.omahame.fi ja Hämeen liitosta www.hameenliitto.fi