Fillaripäiväkirja

Fillaripäiväkirja on Jaska Halttusen päiväkirjamainen valokuvateos matkasta Suomen halki Hangosta Utsjoelle ja sieltä Norjan pohjoisrannalle Jäämeren äärelle. Leppoisa, kotimaan luontokohteita esittelevä kokemuskirja kertoo nelikymppisen miehen unelman toteuttamisesta ja antaa käytännön vinkkejä pyöräilystä ja retkeilyistä kiinnostuneille. Matkakertomusta ryydittävät Tomi Wahlroosin lyhyet tarinat, jotka ovat syntyneet Jaska Halttusen valokuvien innoittamina.

Fillaripäiväkirja on enemmän kuin pelkkä kirja. Sivuilla olevien QR-koodien kautta on mahdollista katsoa mm. videoita matkan varrelta.

Kesällä 2016 tehty pyöräretki oli myös hyväntekeväisyystempaus, jonka avulla Jaska Halttunen keräsi varoja SOS-Lapsikylän toiminnan tueksi. Nyt tempaus jatkuu ja osa tämän kirjan myyntituloista lahjoitetaan SOS-Lapsikylälle.

Kolmen viikon polkupyöräretki herätti paljon huomiota sosiaalisessa mediassa kesällä 2016. Leppoisa, kotimaan luontokohteita esittelevä kokemuskirja innostaa ekologiselle retkelle kaikkialle Suomeen.

Ilmestyy toukokuussa 2017

Fillaripäiväkirja