Unelmien liikuntapäivä 10.5. tulee – joko olette mukana?

Toukokuun 10. päivä järjestetään Unelmien liikuntapäivä, joka on kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivä. Jo toisen kerran toteutettavan Unelmien liikuntapäivän aikana kaikkialla Suomessa järjestetään tuhansia liikuntatempauksia ja tapahtumia. Päivän tarkoituksena on innostaa kaikki vauvasta vaariin löytämään itselleen mieluisia tapoja liikkua – se voi olla jo hyväksi havaittu tai jokin ihan uusi tapa. Oman liikuntatapahtuman voi järjestää yritys, urheiluseura, työporukka tai kuka vain yksittäinen ihminen.

Unelmienliikuntapäivä.fi-nettisivu kerää kaikki tapahtumat yhteiseen karttapalveluun, jonne kuka tahansa voi ilmoittaa helposti oman tapahtumansa. Kaikki tapahtumat, niin pienet kuin suuretkin, avoimet tai suljetut, kannattaa ilmoittaa. Näin osallistutte upeiden palkintojen arvontaan ja rakennatte yhdessä kanssamme Suomen suurinta Suomi 100 -liikuntatapahtumaa, joka näkyy ja kuuluu myös mediassa.

Ole sinäkin mukana mahdollistamassa ja toteuttamassa liikunnan unelmia 10.5.!

Minulla on idea – mitä teen?

  • Suunnittele Unelmien liikuntapäiväsi esimerkiksi yhdessä työkavereidesi / ystäviesi kanssa.
  • Vie Unelmien liikuntapäivä -ideasi osoitteeseen www.unelmienliikuntapäivä.fi. Liikkumisen tapahtuma voi olla julkinen tai suljettu, mutta kaikki tapahtumat suositellaan kirjaamaan valtakunnalliseen karttapalveluun.
  • Haasta perheesi, työkaverisi tai toiset tiimit mukaan tapahtumaan. Omat ideat voi jakaa ennakkoon sosiaalisessa mediassa.
  • Kokoa porukka 10. toukokuuta ja toteuta liikkumisen teko.
  • Jaa kokemuksesi somessa videoin ja kuvin – myös etukäteen! Kootaan yhteiset elämykset #unelmienliikuntapäivä- ja #suomi100 -tunnistein.

Miten muuten voin osallistua?

  • Voit myös osallistua muiden järjestämiin tempauksiin, joita voi selata unelmienliikuntapaiva.fi -sivustolta. Liikuntaa voi lisätä myös arkiliikkumisen avulla, esimerkiksi käyttämällä portaita tai nostamalla työpöydän seisonta-asentoon.

Unelmien liikuntapäivä on osa YK:n terveysjärjestö WHO:n Move for Health päivää. Unelmien liikuntapäivää ovat edistämässä liikunta-, urheilu- ja terveysorganisaatioiden verkostot. Vuonna 2017 päivän koordinoijana toimii Suomen Olympiakomitea ja Liikkujan polku -verkosto. Päivä on osa isompaa unelmaa, Liikkumisen unelmavuotta, ja se kuuluu Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaan teemalla ”Yhdessä”.

www.unelmienliikuntapäivä.fi 
#unelmienliikuntapäivä  
FB: @UnelmienLiikuntapaiva
TW: @liikuntapaiva