Hämeen liitto hakee sote-koordinaattoria Oma Hämeeseen

Tule rakentamaan Kanta-Hämeen maakuntaa!

Hämeen liitto hakee sote-koordinaattoria Kanta-Hämeen maakunta- ja sote-uudistusta valmistelevaan Oma Hämeeseen. Oma Hämeessä historiallista hallintouudistusta valmistelee kanssasi 25 osaavaa asiantuntijaa. Tehtävä on valtion rahoittama, ja se täytetään määräaikaisena 31.12.2019 saakka.

Sote-koordinaattorin tehtävänä on koota ja sovittaa yhteen maakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon valmistelu ja toimeenpano yhdeksi kokonaisuudeksi. Koordinoinnin kautta varmistetaan uudistukselle asetettujen sosiaali- ja terveydenhuollon tavoitteiden toteutuminen.

Sote-koordinaattori on johtoryhmän jäsen. Sote-tiimissä toimivat sosiaali- ja terveydenhuollon valmistelijat sekä LAPE- ja I&O-hankkeiden muutosagentit. Esimiehenä toimii sote-muutosjohtaja.

Sote-koordinaattorilta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, laajaa sosiaali- ja terveydenhuollon prosessien tuntemusta sekä tietoa maakunta- ja sote-uudistuksen kokonaisuudesta. Lisäksi arvostamme kykyä kokonaisvaltaiseen ajatteluun, joustavuutta, oma-aloitteisuutta, johtamiskokemusta ja verkostoitumistaitoja.

Hakemukset palkkatoiveineen pyydetään toimittamaan 23.3.2018 klo 15.00 mennessä osoitteella hameenliitto@hame.fi. Palkkauksen ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTESin mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antavat muutosjohtaja Jukka Lindberg, p. 040 595 0631 ja muutosjohtaja Matti Lipsanen, p. 050 506 0697.
www.omahame.fi