FI

Julkaistu

Projektipäällikkö, kaipaatko mielenkiintoisia kansainvälisiä tehtäviä? Tule meille Interreg Europe-hankkeisiin!

Haemme työyhteisöömme osaavaa ja aktiivista projektipäällikköä vastaamaan kahdesta kansainvälisestä Interreg Europe-hankkeesta.

Projektipäällikkönä johdat FutureECOS-nimistä hanketta ja varmistat, että hankesuunnitelman mukaiset toimet tulee tehtyä kaikkien partnereiden osalta. Hoidat yhteydenpidon Interreg-ohjelman sihteeristön ja hankekonsortion välillä, ja vastuullasi on myös koko hankkeen taloushallinto ja raportointi.

Future-proof Living Space in Growth Corridor Regions eli FutureECOS-hanke edistää alueellista elinvoimaisuutta ratkaisuilla, jotka liittyvät suurten kasvukeskusten ulkopuolella asumiseen ja houkutteleviin elinympäristöihin. Digitalisaatio, ympäristö ja sosiaaliset näkökulmat ovat tärkeitä lähtökohtia asumisen kehittämisessä kaikilla hankkeeseen osallistuvilla Euroopan alueilla. Hanke kokoaa kattavasti yhteen asumisen kehittämisen toimijoita ja asukkaita partnerialueilla Kroatiassa, Irlannissa ja Romaniassa.

Hämeen liitto on partnerina myös toisessa Interreg Europe-hankkeessa. Cutting Food Loss and Waste in Europe CIBUS-hankkeen tavoitteena on vähentää ruokahävikkiä ruoantuotannon arvoketjussa. Projektipäällikkönä vastaat tässä hankkeessa Hämeen liitolle kuuluvista alueellisen partnerin tehtävistä.

Millaista osaajaa etsimme?

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä osaamista ja kokemusta johtaa kansainvälistä kehittämishankkeen partnerikonsortiota.

Sinulla on ymmärrystä aluekehitysprojekteista ja hankemaailmasta, esimerkiksi Interreg-ohjelmista tai muista vastaavista kansainvälisistä rahoitusohjelmista.

Arvostamme aktiivista työotetta ja kykyä johtaa omaa työtäsi oma-aloitteisesti ja uteliaasti uutta oppien. Tiukatkaan aikataulut eivät haittaa sinua, vaan toimit joustavasti ja säilytät tarkkuuden.

Edellytämme sinulta erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa ja kokemusta englannin kielen käytöstä työkielenä. Hyvät vuorovaikutus-, viestintä- ja verkostoitumistaidot ovat valttia tässä tehtävässä.

Millainen on tuleva työpaikkasi?

Hämeen liitto on Kanta-Hämeen maakunnan vaikuttava asiantuntija- ja kehittäjäorganisaatio. Meillä on kannustava ja tukea antava hyvähenkinen työyhteisö.

Mottomme – asiantuntijuus intohimona – kertoo ajattelutavastamme ja työotteestamme. Toimimme maakunnan palveluksessa ja asiantuntijamme tekevät töitä maakunnan kehittämisen, yhteistyön ja edunvalvonnan eteen Suomessa ja kansainvälisesti.

Lähimpinä työkavereinasi toimivat aluekehityksen ja aluesuunnittelun tiimiläiset. Esihenkilönäsi tulee olemaan kehittämispäällikkö. Teet myös tiiviisti yhteistyötä liiton muiden asiantuntijoiden kanssa.

Meillä saat käyttöösi liikunta-, kulttuuri- ja lounasedun sekä kattavan työterveyshuollon. Olemme joustava työpaikka työn ja muun elämän yhteensovittamisessa. Osittaisen etätyön tekeminen on mahdollista.

Toimistomme sijaitsee Hämeenlinnassa. Tutustu meihin ja toimintaamme tarkemmin www.hameenliitto.fi

Palkkaus ja työsuhde

Työsuhde on määräaikainen 1.4.2024–31.3.2027 saakka.

Tehtäväkohtainen palkka ja työsuhteen muut ehdot määräytyvät KVTESin mukaan. Voit myös esittää oman palkkatoiveesi. Tehtävän täytössä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko?

Mahtavaa! Lähetä hakemus ja CV:si viimeistään 14.2.2024 klo 15.00 Eezy Personnelin verkkosivujen kautta.

Rekrytointi suoritetaan yhdessä Eezy Personnelin kanssa. Käsittelemme hakemukset viikon 7 aikana ja olemme henkilökohtaisesti yhteydessä haastatteluihin kutsuttaviin. Haastattelut järjestetään keskiviikkona 21.2.2024 ja torstaina 22.2.2024 Hämeenlinnassa.

Tehtävästä ja hakuprosessista lisätietoja antavat:

Marko Mälly, kehittämispäällikkö, p. +358 50 575 2193 seuraavina aikoina:
to 8.2. klo 10–12 ja pe 9.2. klo 10–12

Arto Saarinen, aluekehitysasiantuntija, p. +358 50 305 2539 seuraavina aikoina:
ma 5.2. klo 10–12 ja to 8.2. klo 14–16