Julkaistu

Aluesuunnittelupäällikkö, tervetuloa Hämeen liittoon

Aluesuunnittelutiimimme esimiehenä kannustat asiantuntijoitamme huippusuorituksiin. Tehtävänäsi on valmistella maakuntakaavaa ja kehittää kestävää yhdyskuntarakennetta.

Maankäytön suunnittelussa pääset tekemään laajaa yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa ja toimit asiantuntijana asumisen, rakennetun ympäristön, kulttuuriympäristön ja maiseman kysymyksissä.

Millaista asiantuntijaa etsimme?

Aluesuunnittelupäällikön tehtävä on laaja-alainen ja haasteellinen. Työ vaatiikin omatoimisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Esimieheltä odotamme kykyä innostaa ja motivoida alaisia. Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja kokemusta maankäytön suunnittelusta sekä alan lainsäädännön ja käytännön tuntemusta. Lisäksi paikkatieto-osaaminen, kielitaito ja esimieskokemus katsotaan eduiksi.

Arvostamme aktiivista työotetta ja halua itsensä kehittämiseen. Aluesuunnittelupäällikön täytyy osata katsoa kauas, mutta nähdä myös lähelle.

Millainen on tuleva työpaikkasi?

Hämeen liitto on kansanvaltaiseen päätöksentekoon tukeutuva Kanta-Hämeen maakunnan vaikuttava asiantuntija- ja kehittäjäorganisaatio.

Meillä on kannustava ja tukea antava, hyvähenkinen työyhteisö. Mottomme – asiantuntijuus intohimona – kertoo ajattelutavastamme ja työotteestamme. Toimimme maakunnan palveluksessa ja asiantuntijamme tekevät töitä maakunnan kehittämisen, yhteistyön ja edunvalvonnan eteen.

Meillä saat käyttöösi liikunta-, kulttuuri- ja lounasedun sekä kattavan työterveyshuollon. Olemme joustava työpaikka työn ja muun elämän yhteensovittamisessa.

Toimistomme sijaitsee Hämeenlinnassa. Tutustu meihin ja toimintaamme tarkemmin www.hameenliitto.fi

Palkkaus ja työsuhde

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Tehtävän täytössä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Lisäksi valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Kiinnostuitko?

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 10.5.2020 mennessä www.personnel.fi sivujen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Eezy Personnel, Tuija Pulkkinen, puh. 050 3595 212 ja
Hämeen liitto, kehittämisjohtaja Matti Lipsanen, puh. 050 506 0697.