Häme EU Office, työhuone, pöytä, tuoli, nojatuoleja, sohvapöytä, lamppu, matto, tauluja, lasiesineitä, ikkuna, toimistotarvikkeita

Julkaistu

Tule meille harjoittelijaksi Häme EU Officeen Brysseliin!

Harjoittelu tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden vahvistaa EU-asioiden, viestinnän ja kansainvälisen yhteistyön osaamista. Sinulle avautuu myös mahdollisuus laajentaa verkostojasi ja syventää tietoasi Suomen ja EU:n aluekehittämisestä. Tuemme sinua kasvamaan EU-asioiden moniosaajaksi.

Monipuoliseen toimenkuvaasi kuuluvat muun muassa ulkoiseen viestintään liittyvät tehtävät kuten tiedotteiden, EU-uutiskirjeen ja raporttien laatiminen. Tuotat myös sosiaalisen median sisältöä, osallistut seminaareihin ja tilaisuuksiin. Avustat Häme EU Officen johtajaa toimeksiannoissa, yleisissä toimistotehtävissä ja Brysselin vierailuryhmien ohjelmien toteuttamisessa.

Millaista harjoittelijaa etsimme?

Olet kiinnostunut viestinnästä ja osaat käyttää viestinnän eri keinoja ja välineitä. Haluat työskennellä kansainvälisessä ympäristössä ja edistää Kanta-Hämeen elinvoimaisuutta ja vahvistaa maakunnan toimijoiden EU-aktiivisuutta. Olet myös kiinnostunut eri kielistä ja kulttuureista ja käytät sujuvasti englantia työkielenä.

Kuulostaako kuvaus sinulta? Jos vastasit myöntävästi, saatat hyvinkin olla Häme EU Officen seuraava harjoittelija!

Tehtävässä onnistumisen vaatimukset

Olet opintojesi loppuvaiheessa tai vastavalmistunut. Tunnet hyvin EU-politiikkaa ja -päätöksentekoa ja omaat kattavat tiedonhaun ja sosiaalisen median taidot suomeksi ja englanniksi.

Sinulla on erinomainen suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito, ja hallitset erittäin hyvin kirjoitetun viestinnän sekä suomeksi että englanniksi. Ranskan kielen taidon katsomme eduksesi.

Omaat hyvät tietotekniikkataidot. Katsomme eduksesi, jos tunnet tekoälyn mahdollisuudet työtehtävien tukena.

Arvostamme myös erittäin hyviä sosiaalisia taitoja, oma-aloitteisuutta ja halua kehittyä ammatillisesti. Kokemus kansainvälisestä yhteistyöstä esimerkiksi opiskelijavaihdon, järjestötoiminnan tai ulkomailla työskentelyn kautta katsotaan eduksesi.

Millainen on tuleva työpaikkasi Brysselissä?

Häme EU Office edistää Hämeen maakunnan kestävää kasvua ja on olemassa kantahämäläisiä toimijoita varten. Toimisto on osa Hämeen maakuntaliittoa ja sen jäseniä ovat liiton lisäksi Hämeen ammattikorkeakoulu, Kanta-Hämeen kaupungit ja kunnat, Hämeen Yrittäjät ja Hämeen kauppakamari.

Tehtävänämme on edistää maakunnan ja sen toimijoiden elinvoimaisuutta, kansainvälistä näkyvyyttä ja kilpailukykyä Euroopan unioniin liittyvän toiminnan ja eurooppalaisen yhteistyön kautta. Välitämme EU:hun liittyvää tietoa ja tuemme maakunnan EU-edunvalvontaa. Lisäksi jaamme tietoa kantahämäläisten toimijoiden kannalta tärkeistä eurooppalaisista verkostoista, yhteistyökumppaneista, tapahtumista ja EU-rahoitusmahdollisuuksista.

Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Brysselin EU-korttelissa House of Cities, Municipalities and Regions -rakennuksessa. Toimisto on vain lyhyen kävelymatkan päässä Euroopan parlamentista, EU-instituutioista ja keskeisistä sidosryhmistä. Tutustu lisää toimistoomme tästä linkistä.

Esihenkilönäsi toimii EU-toimiston johtaja. Teet yhteistyötä myös liiton viestinnän ja muiden Häme EU Officen taustatahojen asiantuntijoiden kanssa.

Millainen on tuleva työnantajasi Hämeen liitto?

Hämeen liitto on 11 kunnan omistama Kanta-Hämeen maakunnan vaikuttava asiantuntija- ja kehittäjäorganisaatio. Meillä on kannustava ja tukea antava hyvänhenkinen työyhteisö.

Mottomme ”Asiantuntijuus intohimona” kertoo ajattelutavastamme ja työotteestamme. Toimimme maakunnan palveluksessa, ja asiantuntijamme tekevät töitä maakunnan kehittämisen, yhteistyön ja edunvalvonnan eteen Suomessa ja kansainvälisesti.

Tutustu lisää Hämeen liittoon ja asiantuntijoihimme tästä linkistä.

Palkkaus ja työsuhde

Haemme harjoittelijaa noin vuoden mittaiselle ajanjaksolle. Harjoittelu alkaa tammikuussa 2024 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja harjoittelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Kiinnostuitko?

Mahtavaa! Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si viimeistään 3.11.2023 klo 15.00 (Suomen aikaa) osoitteeseen [email protected]. Otsikoi viesti Harjoittelija / Häme EU Office.

Käsittelemme hakemukset viikon 46 aikana ja haastattelut järjestetään viikolla 47. Ilmoitamme hakijoille rekrytointiprosessin edistymisestä ja olemme henkilökohtaisesti yhteydessä haastatteluihin kutsuttaviin.

Tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa Hämeen liiton hankejohtaja ja EU-toimiston johtaja Krista Taipale puh. +32 498 126 000 [email protected]. Soittoajat (Suomen aikaa):

  • tiistai 24.10. klo 9–13
  • keskiviikko 25.10. klo 9–13.