Julkaistu

Oletko sinä Hämeen liiton uusi kehittämisjohtaja?

Millaisen kehittämisjohtajan haluamme?

Tarvitsemme johtajan, jolla vahvaa kokemusta joko aluekehittämisestä tai alueidenkäytön suunnittelusta, ja joka ymmärtää alueellisen kehittämisen ja suunnittelun merkityksen kestävän kasvun ja elinvoiman edistäjänä.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla hyvät yhteistyö- ja viestintätaidot. Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, soveltuvaa työkokemusta ja riittävää johtamiskokemusta. Katsomme eduksi, jos sinulla on elinkeinoelämän tuntemusta. Tarvitset tehtävän hoitamisessa myös englannin kielen taitoa.

Millainen on tuleva työpaikkasi?

Hämeen liitto on 11 kunnan muodostama kuntayhtymä keskellä Suomen kasvukäytävää Kanta-Hämeessä. Olemme maakuntamme vaikuttava asiantuntija- ja kehittäjäorganisaatio. Meillä on hyvähenkinen noin 20 henkilön työyhteisö. Toimistomme sijaitsee Hämeenlinnassa Hämeen keskiaikaisen linnan kupeessa.

Mottomme ”Asiantuntijuus intohimona” kertoo ajattelutavastamme ja työotteestamme. Asiantuntijamme tekevät työtä maakunnan kehittämisen, edunvalvonnan ja yhteistyön eteen.

Tutustu meihin ja toimintaamme tarkemmin osoitteessa www.hameenliitto.fi. Strategiamme löytyy täältä: Maakunnan palveluksessa, asiantuntijuus intohimona. Hämeen liiton strategia 2025

Viran täytössä sovellamme kuuden kuukauden koeaikaa. Valituksi tulevan tulee toimittaa hyväksytty lääkärintodistus ennen viran vastaanottamista.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään 6.2.2022 www.eezypersonnel.fi sivujen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antavat

Maakuntahallituksen puheenjohtaja Antti Ahonen, p. 044 535 9400

Maakuntajohtajan sijainen Jouko Ylipaavalniemi, p. 050 3272837

Eezy Personnel, Tuija Pulkkinen, p. 050 359 5212 (hakemuksen jättämiseen liittyvä neuvonta)