Julkaistu

Onnea Vuoden Hämäläinen 2022 ja Kulttuuristipendin saajat!

Vuoden Hämäläinen 2022 on Vanajavesikeskus

Vanajavesikeskuksen toiminta on tavoittanut tuhansia ihmisiä koululaisista senioreihin. Työn ansiosta Hämeen vesien hoitoon on vuosien aikana haettu ja saatu avustuksia yli viiteenkymmeneen hankkeeseen, joissa on muun muassa tehty vesiensuojelurakenteita ja toteutettu ympäristökasvatusta. On järjestetty valtavasti tilaisuuksia, joissa on esimerkiksi opetettu lapsia fileoimaan kalaa ja kokkaamaan järvikalasta maistuvaa ruokaa. Lue koko teksti Yle Hämeen uutisesta.

Kulttuuristipendi myönnettiin Asenne Ry:lle

Asenne Ry on forssalaislähtöinen yhdistys, jonka toiminta on aloitettu vuonna 2019. Yhdistys tekee Forssan seudulla työtä nuorten ja nuorten aikuisten hyväksi ja kanssa. Voittoa tavoittelematonta toimintaa voi kuvata myös ennaltaehkäiseväksi ja tasa-arvoistavaksi. Lue lisää Yle Hämeen uutisesta.

Yle Hämeen ja Hämeen liiton myöntämät tunnustukset jaettiin keskiviikkona 18.1.2023 Hämeenlinnassa Raatihuoneella.

Katso tästä tallenne palkitsemistilaisuudesta: Yle Areena

Kuvassa Vuoden Hämäläiseksi palkitun Vanajavesikeskuksen väki, Kulttuuristipendin saaneen Asenne Ry:n edustajat sekä maakuntajohtaja Toni K. Laine, Hämeen maakuntahallituksen puheenjohtaja Antti Ahonen ja Yle Hämeen päällikkö Teemu Kahila. (Kuva: Jaana Laakso / Hämeen liitto)