Julkaistu

Työnantajille suunnattu huippufoorumi kansainvälisten osaajien rekrytoinnista järjestetään Hämeenlinnassa 5.10.2023

Tutustu ohjelmaan ja varaa paikkasi 21.9.2023 mennessä!

Nostetaan Kanta-Hämeen elinvoima vahvaan kasvuun kansainvälisillä osaajilla!

Hämeen liitto, Hämeen TE-toimiston EURES-palvelut ja Hämeen Yrittäjät järjestävät huippufoorumin Hämeenlinnan Biorex Primessa 5.10.2023. Foorumi on suunnattu kaikille kantahämäläisille työnantajille, kansainvälisistä rekrytoinneista vastaaville sekä yrityksille, yhteisöille ja organisaatioille, jotka vielä miettivät kansainvälisen osaajan rekrytointia mahdollisuutena.

Tässä ainutlaatuisessa tapahtumassa on luvassa kohtaamisia, kokemuksia ja osaamista sekä käytännön vinkkejä rekrytointiin ja kaikkeen siihen liittyvään. Foorumi tarjoaa tilaisuuden oppia, verkostoitua ja jakaa parhaita käytäntöjä.

Ohjelmassa kuullaan mm. käytännön esimerkkejä rekrytoinneista eri aloilta, jaetaan tietoa EURES- ja muista maahanmuuttoon liittyvistä palveluista ja lisäksi kuullaan kansainvälisen osaajan tarina hänen itsensä kertomana.

Arvokasta tietoa kansainvälisen rekrytoinnin palveluista tarjoilee Rekryklinikka, jossa tavattavissa ovat mm.

  • Maahanmuuttovirasto MIGRI
  • Pirkanmaan työlupayksikkö
  • Hämeen Yrityspalvelut
  • EURES-palvelut
  • KELA
  • Barona
  • BBi Nordics Oy

…ja monta muuta toimijaa

Tule tapaamaan toisia työnantajia, viranomaisia ja julkisen sektorin edustajia, laajenna verkostoasi ja solmi yhteistyökumppanuuksia kansainvälisen rekrytoinnin alalla.

Työvoimaa on kansainvälisesti tarjolla kaikilla aloilla – myös Euroopan ulkopuolella, ja heidän löytämiseensä on tarjolla apuvoimia. Työllisyyspalveluilla ja rekrytointiyrityksillä on laajat kumppaniverkostot käytettävissään.

Varaa paikkasi nyt ja valmista yrityksesi menestykseen! Ole osa kasvavaa kansainvälistä verkostoa ja hyödynnä rekrytoinnin parhaita käytäntöjä!