Julkaistu

Viestintäpäällikkö hyvinvointialueen valmisteluun

Viestintäpäällikkönä vastaat yhdessä toimiston johdon kanssa valmisteluvaiheen viestinnän strategisesta suunnittelusta ja käytännön toteutuksesta. Samalla rakennatte myös tulevan hyvinvointialueen viestintästrategiaa ja sen toteutusta.

Millaista asiantuntijaa haemme?

Viestinnän asiantuntijana saat nopeasti kiinni isosta kuvasta ja teemoista, omaat nopeaa reagointikykyä ja suunnittelet viestintää organisoidusti ja maltillisesti. Sinulla on kyky ylläpitää tarvittavia verkostoja ja toimintasi on proaktiivista.

Olet luonteeltasi asiakaspalveluhenkinen, positiivinen ja innostut kehittämisestä ja ihmisten parissa työskentelystä. Toimit sujuvasti verkostoissa ja sinulla on kyky ottaa laajojakin kokonaisuuksia haltuun itsenäisesti.

Työtehtävän sisältö

Viestintäpäällikön tehtävä sisältää niin viestinnän suunnittelua ja toteuttamista kuin laajaa sidosryhmä- ja mediayhteistyötä.

Osallistut muutosviestinnän toteuttamiseen sekä keskeisiin Oma Häme-valmisteluun liittyviin sidosryhmäviestinnän tehtäviin.

Tärkeässä roolissa ovat eri viestintäkanavien monipuolinen hyödyntäminen, sisällöntuotanto ja tiedotuksen ajantasaisuudesta huolehtiminen.

Lisäksi tehtäviin sisältyy tapahtumien ja tilaisuuksien järjestelyihin osallistumista viestinnän näkökulmasta.

Tehtävässä onnistumisen vaatimukset

Tehtävässä onnistuaksesi sinulla tulee olla erinomaiset kirjalliset ja suulliset viestintätaidot sekä viestintävälineiden ja –kanavien laaja tuntemus. Reagointi- ja organisointikyky, yhteistyötaidot ja kyky ylläpitää tarvittavia verkostoja ovat ominaisuuksia joita sinulta odotamme.

Erityisen tärkeänä luonteenpiirteenäsi ovat sujuvat yhteistyötaidot erilaisten ihmisten ja tahojen kanssa. Tehtävässä tarvitaan ymmärrystä viestinnän kokonaiskuvasta.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta viestinnän suunnittelun ja johtamisen tehtävistä.

Eduksi katsomme sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen uudistuksen tuntemusta sekä kokemusta projektitiedottamisesta. Myös esimieskokemus lasketaan eduksi.

Palkkaus ja työsuhde

Työsuhde on voimassa määräaikaisesti 30.6.2023 saakka.

Palkkaus on hyvinvointialueen TVA:n mukainen. Voit esittää oman palkkatoivomuksen. Työsopimukseen sovelletaan muutoin KVTES:n ehtoja.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si Hämeen liiton kirjaamoon osoitteeseen [email protected]. Viestin otsikoksi tulee kirjoittaa ”Viestintäpäällikkö, valmistelutoimisto”. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään 1.10.2021 klo 15.00.