Visit Finland

Päivitetty

Meillä on maakuntana monipuolista potentiaalia kehittyä matkailualla. Olemme vahvasti mukana Visit Finlandin vetämässä Järvi-Suomen suuralueyhteistyössä.

Järvi-Suomen yhdeksän maakuntaa, me mukaan lukien, ja näiden matkailutoimijat allekirjoittivat syyskuussa 2019 julistuksen Visit Finlandin ja Järvi-Suomen suuralueyhteistyön lujittamisesta, ja sitoutumisesta yhteisesti sovittuihin matkailun edistämisen tavoitteisiin ja strategiaan.

Yhteistyön vahvistaminen ja Järvi-Suomen markkinoinnin edistäminen osuivat erinomaiseen saumaan, sillä Suomi oli juuri valittu vuoden 2019 maailman parhaaksi luontomatkailukohteeksi yli sadan maan joukosta.

Tästä Suomen tittelistä kannattaa meidän hämäläistenkin ottaa kaikki hyöty irti!

Visit Finlandin ja Järvi-Suomen toimijoiden yhteinen tavoite on, että Järvi-Suomi on haluttava, rentouttava, ympärivuotinen ja kansainvälisesti tunnettu matkakohde. Teemme yhdessä kolmen muun matkailu suuralueen (Lappi, saaristo- ja rannikkoalueet ja Helsinki) kanssa Suomesta Pohjoismaiden johtavan matkailumaan.

Näihin tavoitteisiin me Hämeessä yhdymme mielellämme. Visit Finlandin kanssa tehtävä yhteistyö tuo matkailumarkkinointiimme resursseja ja mahdollistaa laajempaa näkyvyyttä.

Visit Finland –yhteistyöstä voi kysyä tarkemmin aluekehitysasiantuntijaltamme, Minna Takalalta. Katso yhteystiedot Henkilöstö-sivulta.